Bestway Sport - Champion SE

fitness szolgáltatásokTRX , sport, edzés, fitness, testedzés,Suspension TraineFitness szolgáltatásokKick Boxshampion SE
 

  * EDZÉSEK IDŐPONTJA *  

Sport, TRX, kick-box, Taekwondo, küzdősport, bestway sport, champion se, jóga, pilates, zumba, aerobik

 

   TRXTRX 

Cross TrainingCross Training

Online bérletvásárlás: 

 

       

kick box gyerekeknek, kick box felnőtteknek, küzdősport, sport, budapest 

Te is minden év elején megfogadod, hogy többet mozogsz? Aztán persze mindig van kifogás, hogy túl unalmas, túl drága, túl messze van…  Ismerős?

Próbáld ki a kick-boxot!

Ezzel a sporttal alaposan át tudod mozgatni a testedet, és még hasznos is, hiszen megtanít az önvédelemre, fegyelemre, és állóképességet is ad.


A Champion Sportegyesületben felnőtt és gyerek csoportok is indulnak, a belvárosban, könnyen megközelíthető helyen. A terem jól felszerelt, az edzések színvonalasak és jó hangulatúak, köszönhetően a szakképzett edzőiknek, akik Európa bajnoki, és sokszoros magyar bajnoki címekkel rendelkeznek. Ráadásul a kis létszámnak köszönhetően számíthatsz arra, hogy fejlődésedre, igényeidre egyénileg is odafigyelnek!

Shampion SE, kick-box, sport, kőzdősport gyerekeknek, felnőtteknek

A Champion SE-nél gyermek csoportokat is találsz, így ha szeretnéd, hogy gyermekeid hasznosan töltsék szabadidejüket, vezessék le felesleges energiáikat, és közben sokat tanuljanak önmagukról, fegyelemről, odafigyelésről, akkor itt a helyük! Versenyzésre is lehetőségük van az egyesület színeiben.

 

Elérhetőség:
Tel.: 
(06) 30 3922415
E-mail: bestwaysport@gmail.com

ÓRAREND - IDŐPONT FOGLALÁS

 

<-- Vissza

 
 
 
 
 

 

 

 

     Rólunk ElérhetőségÁrainkTámogatók - partnereinkReferenciaCimlap                Bestway SPORT . -a te utad a sportban, edzések, fitness, zumba, TRX


A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    &#9835; Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! &#9835; ZL Hungary &#9835; ZL Magyarország &#9835;    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!