Bestway Sport - Champion SE

fitness szolgáltatásokTRX , sport, edzés, fitness, testedzés,Suspension TraineFitness szolgáltatásokKick Boxshampion SE
 

  * EDZÉSEK IDŐPONTJA *  

Sport, TRX, kick-box, Taekwondo, küzdősport, bestway sport, champion se, jóga, pilates, zumba, aerobik

 

   TRXTRX 

Cross TrainingCross Training

Online bérletvásárlás: 

 

       

 

Kedves leendő vendégeim!

Aerobic edzés

Miátovics Krisztina
- Aerobik sportedző
- Testépítő és fitness edző

Gyermekkorom óta sportolok, versenyszerűen kosaraztam, ritmikus sportgimnasztikáztam, táncoltam.

Tanulmányaim:
Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kar
testnevelő-edző szak

Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar
testnevelő - gyógytestnevelő tanári szak

Baranya Megyei Sportszövetségek Szövetsége
testépítő - fitness sportoktatói tanfolyam

Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar
Aerobik sportedzői szakképesítés


Szeretek emberekkel foglalkozni és hiszem, hogy a kitűzött célt kemény munkával el lehet érni. Lényegesnek tartom az edző és a vendég közötti közvetlen kapcsolatot. Szeretném, hogy a vendégek bátran forduljanak hozzám, bármilyen kérdésük, problémájuk akad.

Célom a szervezet izomtónusának növelése, testtartás javítása, a testvonal formálása. Alakformáló, zsírégető edzéseket tartok. Az óra 8-10 perces bemelegítéssel indul, melynek célja hogy a szervezetet előkészítsük az edzésre. A fő részben egyszerűen felépített, jól követhető edzést végzünk, a lehető legtöbb izomcsoportra kiterjedően, változatos gyakorlatokkal és az erősítő illetve alakformáló hatás fokozása érdekében különböző eszközök segítségével (kézi súlyzó, fitball labda). A levezető részben az egész testre kiterjedő nyújtás következik, hogy izmaink megőrizzék a rugalmasságukat, regeneráljuk a testünket. Kortól és edzettségi szinttől függetlenül bárki, bármikor csatlakozhat!

Alakformáló aerobik: élénk ritmusú zenére folytatott alakformáló testedzés. Minden fő izomcsoportot megmozgató gyakorlatokat tartalmazó erő- és állóképességet növelő foglalkozás, illetve erre a célra szolgáló testmozgásprogram. Az ilyen foglalkozásokat fokozatos bemelegítés után az egész testre kiterjedő intenzív testmozgás jellemzi, aminek célja a vérkeringés és oxigénfelvétel fokozása.

Elérhetőség:
Tel.: 
(06) 30 3922415
E-mail: bestwaysport@gmail.com

ÓRAREND - IDŐPONT FOGLALÁSA

 

<-- Vissza

 
 
 
 
 

 

 

 

     Rólunk ElérhetőségÁrainkTámogatók - partnereinkReferenciaCimlap                Bestway SPORT . -a te utad a sportban, edzések, fitness, zumba, TRX


A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    &#9835; Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! &#9835; ZL Hungary &#9835; ZL Magyarország &#9835;    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!